У Британії підпалюють вишки 5G після чуток про поширення через них COVID-19. Приводом для виникнення чуток стало фейковое відео, пишет The Verge. Дивно, але в епоху боротьби з фейкової інформацією такі відео ще з'являються, а користувачі мережі продовжують вірити в це. Всі величезні сервіси повідомляли про боротьбу з поширенням неправдивої інформації, але щось пішло не так.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

П'ять веж спалені в Бірмінгемі, Ліверпулі, Меллинге і Мерсісайді за даними поліції, всі учасники акції переглянули фейкові відео на YouTube і Facebook c конспірологічній теорії про епідемію коронавіруса в передмісті Ліверпуля Аигберте.

У ролику нібито описується технологія поширення вірусу за допомогою 5G. Звичайно ж, це брехня, адже це неможливо, враховуючи механізми передачі даних. Прихильники теорії про зараження 5G впевнені, що ця мережа послаблює імунітет, а захворювання передається через радіохвилі.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.