Число одночасних користувачів Steam зростає з початку року і стабільно оновлює рекорди з кожним уїк-ендом після початку після оголошення глобальної самоізоляції. У суботу, 4 квітня, Steam досяг нового максимуму в 24 535 923 гравців — майже на два мільйони більше, ніж двома тижнями раніше. Втім, і це не межа, тому що стежимо за оновленнями. Враховуючи, що карантин точно буде тривати аж до 24 квітня, користувачі Steam точно захочуть перевірити, які нові ігри з'явилися в магазині.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Між тим, безпосередньо в іграх на момент фіксації нового рекорду перебувало понад 8 млн осіб.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

У лідерах, як і раніше, Counter-Strike: Global Offensive з максимумом в 1 189 488 осіб онлайн, на другому місці йде Dota 2 з піком 769 179. Втім, популярність та інших ігрових сервісів була помічена під час карантину, але беззаперечним лідером все ж таки залишається Steam, який користувався популярністю і до появи вірусу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.