Xiaomi ще раз подала заявку на новий патент на дизайн смартфона, і в цей раз смартфон виглядає просто дивовижно. Обидві сторони складаються з більш ніж 60% поверхні екрана. Користувальницький інтерфейс смартфона має закруглений на 90 градусів екран з боковим управлінням. Це буде наступник Mi 10 Pro.

Xiaomi патент, gizchina

наприкінці вересня 2019 року Xiaomi подала патент на зразок китайське патентне відомство CNIPA. Патент був опублікований 3 квітня 2020 р., після чого він був включений в Глобальну базу даних по дизайну ВОІВ (Всесвітня відомство інтелектуальної власності).

Документація показує, що це телефон Xiaomi з сильно заокругленим дисплеєм з двох сторін (під кутом 90), також відомий як “дисплей з водоспадом”.

Xiaomi патент, gizchina

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли ви знаходитесь на головному екрані відображаються значки загального стану, такі як індикатор заряду батареї і рівень заряду мережі. При відкритті програми відображаються робочі значки для цього конкретного додатка. Наприклад, медіаплеєр, в якому ви можете призупинити або пропустити трек, і всі ці дані будуть розташовані на торці смартфона.

Патент орієнтований на користувальницький інтерфейс, тому задня частина, а також верх і низ телефону не запатентовані. Що кидається в очі, так це те, що передня камера буде перебувати під екраном, що є досить непоганим варіантом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.