Компанія Google нарешті випустила оновлення для системи розпізнавання особи у своїх смартфонах Pixel 4 і 4 XL, яка тепер спрацьовує тільки тоді, коли очі користувача відкриті. Нагадаємо, що ця функція працювали й раніше, тільки без відкритих очей. Іншими словами, розблокувати смартфон можна було з допомогою сплячого особи власника смартфона, що не дуже то і надійно, враховуючи сучасні тенденції.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Тепер же компанія випустила оновлення, спрямоване на безпеку. Крім виправлення цієї проблеми, апдейт також виправляє обрив звуку через Bluetooth, коли користувач здійснює дзвінок і лад відкриття клавіатури в деяких додатках. Втім, це далеко не всі лаги, які варто Google поправити. Деякі з проблем, такі як швидка розрядка потрібно правити з допомогою великих оновлень.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.