В умовах карантину в Україні знизилася кількість реєстрацій нових і старих легкових автомобілів, а також комерційної техніки. Головною причиною такого спаду є той факт, що сервісні центри МВС більше половини березня не надавали послуги з реєстрації транспортних засобів. Втім, враховуючи появу карантину, який припав на другу частину березня, падіння ринку було неминучим. Однак, це ще не кінець.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Як і раніше, на українському ринку продовжують домінувати електромобілі з пробігом ввезені з-за кордону. Їх частка в частині легкових електрокарів становить 86% (333 одиниці), а в комерційних – 100% (23 одиниці). І це при тому, що автовиробники практично щодня представляють нові моделі на електротязі. Втім, вони з'являються на ринку України не кожен день.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Звичайно ж, серед електрокарів на території України лідирує Nissan Leaf, який радує покупців своєю ціною і непоганим запасом ходу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.