Тайванський виробник має намір поліпшити термоінтерфейс в ігрових моделях ROG на базі процесорів Intel Core 10-го покоління. У компанії вже є досвід використання рідкого металу в трансформер ASUS ROG Mothership, однак тепер мова йде про куди більш масштабної ініціативи. Компанія похвалилася новим досягненням. Тепер унікальна технологія з використання рідкого металу буде використана в передових процесорах.

Рідкий метал, який представляє собою эвтектический сплав на основі олова, індію і галію, має дуже низьку температуру плавлення і відмінну теплопровідність. В теорії, використання такої технології дозволить істотно знизити температуру самого процесора, що збільшує його термін придатності, а також поліпшить більшість характеристик, уникаючи перегріву.

Розробники заявляють, що при інших рівних умовах Conductonaut дозволяє знизити температуру процесора ноутбука на 10–20С, порівняно з тим, що можна отримати, використовуючи традиційні термопасти. Коли з такою технологією чіпи з'являться на ринку - невідомо.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.