Одна з найбільш очікуваних новинок року в ігровій індустрії – Valorant, пройшла закрите бета-тестування. Розробники, компанія Riot Games, провели його в прямому ефірі на Twitch. Всього за 1 годину, стрім зібрав понад 1.3 мільйони глядачів по всій планеті.

Для проведення бета-тестування Valorant, Riot Games видали 50 000 ігрових ключів. Вони були поділені навпіл між користувачами з Європи та Північної Америки. В рамках тесту гравці зможуть пограти за всіх 10 персонажів, планованих у грі. Тестерам відкриті дві карти.


Судячи з анонсів і першого тестування, яке побачили користувачі трансляції, Valorant виглядає спробою модернізації легендарного Counter Strike. Це умовно-безкоштовна онлайн-гра, в якій учасники діляться на дві команди по 5 гравців. Гра включає 25 раундів, перемагає команда, яка зуміла добути 13 перемог. Розробники підготували для гравців 10 персонажів, кожен з яких має унікальні здібності та навички. На момент релізу в грі будуть доступні п'ять карт. Орієнтовно Valorant буде запущений улітку 2020 року.

Як повідомляв Знай.иа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також Знай.иа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.