Сервіс Google Maps може бути дуже корисним при виборі місця, де можна перекусити. Звичайно, в умовах карантину зробити це інша, і в деякій мірі навіть незаконно, але нова функція Google дозволить скоротати час в ізоляції набагато приємніше.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Google випустила оновлення для своїх картографічних додатків для Android і iOS, і вони тепер виділяють ресторани з можливістю доставки їжі (в тому числі, з можливістю замовлення на винос). Сам же пошук таких закладів здійснюється досить легко.

Щоб знайти відповідний заклад, вам просто потрібно натиснути кнопку на головному екрані і подивитися, що є поблизу. На жаль, програма не дозволить безпосередньо замовляти їжу, якщо немає прямої інтеграції. Втім, знайти контакти закладу можна, і під час використання інтернету зробити це можна легко.

Нова функція на поточний момент доступна в мобільних додатках Google Maps як мінімум в США, Канаді та Франції. Ймовірно, у міру поширення оновлення дана можливість з'явиться і в інших країнах, в тому числі і Україні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.