Глава компанії і творець Twitter Джек Дорсі перерахував 997 818 354 доларів в якості пожертви для боротьби з коронавірусом COVID-19. Це величезні гроші, і вони точно допоможуть в боротьбі з коронавірусом. Якщо врахувати, що світ зараз страдає від пандемії, таке пожертвування точно дозволить врятувати величезну кількість життів.

Про це він написав у своєму мікроблозі в Twitter.

Скріншот з Twitter

Він зазначив,що ця сума становить близько 28% його стану, а також є його часткою в компанії Square Inc. Звичайно ж, це ще не кінець, і глава соцмережі поділився своїми планами на майбутнє.

"Я направлю 1 мільярд доларів в акціях Square – приблизно 28% свого стану в фонд Start Small, щоб фінансувати глобальну допомогу проти COVID-19", – написав Дорсі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому він заявив, що після закінчення боротьби з COVID-19 фонд перемкне свою увагу на розвиток освіти.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.