Інсайдери повідомляють, що незабаром світ побачить перший у світі смартфон, обладнаний камерою зі 192-мегапіксельним сенсором. Нагадаємо, що буквально в 2019 році Xiaomi і Samsung разом створили камеру на 108 мегапікселів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Подробиць про підготовлюваний апараті, на жаль, небагато. Говориться лише, що його основою стане процесор Snapdragon 765G з підтримкою мережі 5 покоління. Правда, флагманських характеристик продуктивності від нього очікувати не варто.

Що стосується 192-мегапіксельного датчика, то він, як вважають спостерігачі, буде використовувати технологію об'єднання сусідніх пікселів в єдиний масив формату 3 × 3 або 4 × 4. У першому випадку будуть створюватися 21-мегапіксельні зображення, у другому - 12-мегапіксельні. Швидше за все, розробникам вдалося поліпшити якість зйомки на програмному рівні.

Поки не ясно, хто саме стане розробником цього датчика зображення. Їм може виявитися, наприклад, компанія OmniVision.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що презентація складається в травні, так що є велика ймовірність того, що смартфон засвітився раніше анонсу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.