Sony знайшла спосіб здивувати своїх шанувальників під час карантину. Про розробку PlayStation 5 говорилося вже давно, але останнім часом компанія мовчала, і уникала будь-яких новин. Проте інформаційне затишшя підірвала справжня бомба.

Sony представила геймпад для нової моделі. У ньому є відразу декілька “фішок”, які точно порадують фанатів легендарної консолі.
В новому геймпаді використана технологія haptic-feedback, яка дозволяє поліпшити вібрування. Вона спочатку розроблялася для смартфонів, але Sony знайшла спосіб адаптувати її для свого гаджета. Також японська компанія вжила заходів, щоб уникнути випадкового натискання на курки і зробити його максимально реалістичним.

SONY DualSense (Фото Gamemag.ru)

Вони використовували динамічний опір. Тепер ви зможете повною мірою відчути, наприклад, натяг тятиви при стрільбі з лука в улюбленій грі.

Слідом за Microsoft і Nintendo, Sony також вирішила перевести свої гаджети на новий стандарт USB-C. За допомогою цих кабелів буде здійснюватися підзарядка смартфонів від консолі. Також в DualSense є вбудовані мікрофони, завдяки чому гарнітура для голосового спілкування більше не потрібна.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Тепер ваш голос почують і без додаткових мікрофонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.иа, Steam показали чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.иа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.