Відомий американський стартап Rivian змушений відкласти старт продажів свого пікапа з-за пандемії COVID-19. У компанії пообіцяли мінімізувати відставання від графіка. На жаль, фабриці довелося перейти на віддалену роботу, так що виробництво пикакпа відійшло на другий план. Залишилося тільки дочекатися виходу з карантину, а адже це лише питання часу.

RIvan RT1, rivan

Електричний пікап Rivian R1T планували поставити на конвеєр до кінця 2020 року. Враховуючи обставини, покупці отримають свої електрокари тільки в 2021 році, а ось представили новинку ще в 2018 році. Втім, є надія на те, що вдасться налагодити виробництво до кінця літа, а покупці зможуть оцінити новинку вже на початку 2021 року.

Силова установка пікапа складається з чотирьох електромоторів і акумуляторного блоку ємністю від 105 до 180 квтг, а значить, автомобіль отримає повний привід, по одному двигуну на кожне колесо.

RIvian RT1, rivan

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На думку експертів ринку, Rivian – перша марка, яка може скласти конкуренцію Tesla. На ринку США найдоступніший пікап Rivian R1T буде коштувати менше 50 тисяч доларів. Стільки, скільки і Tesla Cyber Truck, так що пікапи прямі конкуренти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.