В мережі показали перший Mercedes Geländewagen. Відомо, що він світу був представлений ще в 1979 році. Спочатку G-клас замислювався для військових потреб, замовником автомобіля став іранський шах Мохаммед Рез Пехлеві, який був одним з акціонерів компанії Mercedes. Втім, вже у 2020 році ми бачимо “цивільний” версію позашляховика, хоча характерні кути і риси дизайну залишилися, нехай і в зміненому вигляді.

Mercedes Geländewagen

Однак уряд Пехлеві було повалене, і “Мерседес” вирішив випустити цей автомобіль на цивільний ринок, де “Гелендваген” був дуже тепло прийнятий. Паралельно цьому дебютувала і мілітаризована версія машини, але вже для європейських країн. До речі, ціни на сучасний “Гелик” досить високі, так що ця модель вважається статусним авто класу люкс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.