Художник Хызыл Салім кілька місяців тому створив віртуальний VW Golf GTI з неймовірним демонічним дизайном, після чого звернувся в соціальні мережі з проханням допомогти реалізувати даний проект. На його заклик відгукнулися ательє JP Performance і тюнер Prior Design, які перетворять віртуальний хот-хетч в реальне авто. Схоже, у нас є шанс побачити наживо найкрутіший Гольф у світі. Немає сумнівів, що подібних авто не існує, так що у хлопців з майстерні є всі шанси стати першими.

Golf II GTI

Golf II GTI

Golf II GTI

Судячи з рендерным фото, гарячий хетчбек отримав перероблений передній бампер зі сплітером, який розташований трохи вище землі і буде буквально розрізати повітря, розширені бічні спідниці і колісні арки, масивні задні крила, величезні повітрозабірники, регульований спойлер і двухствольную вихлопну систему. Виглядає все максимально аэродинамично. Звичайно, по українським дорогам на ньому не покатаєшся, але по виду відразу зрозуміло, що цей екземпляр буде відвідувати виставки і змагання. Коли автомобіль буде готовий - невідомо, але він точно буде на слуху у міру розробки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Golf II GTI

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.