Безшовні оновлення - одна з корисних і приємних функцій Android. Користувачам не потрібно чекати приходу повідомлень про доступність і можливості встановити апдейт - замість цього процес завантаження проходить легко і тихо в фоновому режимі. Звичайно, раніше про таке могли тільки мріяти, але ось тепер Google впроваджує всі ці фішки в майбутні версії Android.

Перекладач на смартфоні. Скріншот з відео. YouTube
Перекладач на смартфоні. Скріншот з відео. YouTube

Функція безшовного оновлення стала частиною деяких смартфонів, починаючи з Android 1.0 Nougat. Першими її реалізували Pixel-фони, а потім вона з'явилася на деяких пристроях OnePlus, ASUS, Sony, HTC та інших виробників. Тепер же стало відомо, що всі смартфони з підтримкою Android 11 отримають можливість скористатися безшовним оновленням. Суть технології в тому, що більше не доведеться чекати, поки смартфон оновиться. Він зможе це зробити у фоновому режимі, а користувач навіть не помітить цього.

Можна очікувати, що, починаючи з наступного року буде зростати кількість пристроїв, які здатні непомітно оновлюватися. Але для цього виробникам доведеться на гаджетах збільшити кількість вільної пам'яті для створінь копій розділів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.