Компанія Samsung Display отримала патент на безрамковий дисплей, який, можливо, буде застосовуватися у представників лінійки Galaxy наступного покоління. Судячи з рендерам, смартфон виглядає очеь дивно. Проте, у такої конструкції є свої плюси - наприклад, рамок навколо смартфона більше не буде. У заявці описується екран-водоспад, який заходить за всі чотири краї корпусу, але кути при цьому залишає металевими. Можливо, це дозволить збільшити міцність і довговічність смартфона.

Патент Samsung

Поки залишається незрозуміло, що станеться з фронтальною камерою.Швидше за все, її запровадять під сам екран, адже такі технології вже існують, впровадження такої функції залишається лише питанням часу.

Патент Samsung

На даний момент пристрій знаходиться лише на стадії патенту. Плани з його виходу на ринок невідомі, якщо вони взагалі є.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.