Німецький автомобільний гігант Volkswagen оголосив про ребрендинг ще у вересні 2019 року. Компанія оголосила, що новий логотип буде розміщений і на автомобілях. Першим нову емблему отримає кросовер Volkswagen Atlas Cross Sport 2020. Раніше провів ребрендинг і інший німецький автогігант – BMW. Однак баварська компанія заявила, що логотип не буде розміщений на автомобілях, які випущені в 2020 році.

Volkswagen Beetle, автомото
Volkswagen Beetle, автомото

Нова емблема Volkswagen виглядає більш сучасно, в дусі XXI століття. Логотип зроблений двовимірного, шрифт фірмових літер V і W став менше, а коло, яким огороджений логотип, тонше. Автоконцерн називає цей логотип цифровим. З нього прибрали все зайве, зробили більш акуратним і компактним.

Volkswagen оновить емблему у всіх офісах по світу, починаючи з головного центру компанії в офісі. До кінця 2020 року автоконцерн встановить новий логотип у 10 000 дилерських центрів по всій планеті. Після завершення оновлення в представництвах, нові логотипи почнуть встановлювати і на автомобілях компанії.

Як повідомляв Знай.іа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.іа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20.

Нагадаємо, що YouTube і Netflix знизять якість відео для мільйонів користувачів, названо вагому причину