Автомобілі з США в останні кілька років набрали небувалої популярності в Україні. Втім, не секрет, що деякі з автоаматорів в США фанатіють від авто українського виробництва. Саме такий автомобіль був знайдений на просторах аукціону Copart і так, це стара радянська Нива 1981 року випуску. Судячи з фото, автомобіль в ідеальному стані, і навіть отримав кілька крутих модифікацій.

Niva на американському аукціоні, скріншоти

Втім, це не дивно - судячи з оголошення, він проїхав всього лише 10 958 кілометрів. В описі, правда, ця цифра вказана у милях, але глянувши на одну з фотографій, на якій зображений одометр, видно, що вся шкала приладів розмічена в кілометрах. Машина оснащена 1.6-літровим двигуном і механічною коробкою передач, стандартна комплектація при складанні тих часів.

Niva на американському аукціоні, скріншоти

Піддавався цей автомобіль реставрації чи має такий стан з часів випуску – невідомо. На кузові не видно жодного натяку на іржу, проте в деяких місцях видно сліди свіжої фарби, так що за Нивою все ж стежили.

Популярні новини зараз
Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі
Показати ще

Однак це зовсім не головне. Найцікавіше в цьому всьому, що власник призначив мінімальну вартість цього лоту, яка становить 11 000 доларів США. Більш того, на аукціоні машина оцінена в 25 000 доларів, а поточна ставка на сьогодні вже перевищила 4000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.