Google App працює з перебоями на смартфонах OnePlus. Користувачі повідомляють про різні проблеми. Втім Google знає про помилку, і тому виправлення очікується найближчим часом.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

Користувачі OnePlus, в основному ті, які використовують OnePlus 5 і OnePlus 5T, скаржаться на форумах і в соціальних мережах на дивну помилку в Google App. Це почалося, коли додаток було оновлено до v10.97.8.21.arm64. З тих пір додаток отримало кілька оновлень, проте проблема все ще зберігається.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

За словами користувачів, програму пошуку Google працює правильно, але відкриття програми призводить до збоїв або зависання. Коли відбувається останнім, додаток працює у фоновому режимі, але не може бути використано. Користувачі пробували кілька способів злому, таких як очищення кеша даних і програми, перевстановлення програми, перезавантаження телефону та інші. На жаль, нічого з цього, здається, не працює для них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.