Інсайдери повідомляють, що Apple створюють новий інструмент, який дозволить випробувати частина функцій додатків без необхідності повністю встановлювати їх на iPhone або iPad. Очікується, що нова функція стане доступна в iOS 14 і буде реалізована через сканер QR-кодів. Варто відзначити, що раніше про такий функції повідомляли Google, які хотіли запровадити таку ж функцію в свою ОС Android. Правда, користувачі цього так і не дочекалися.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

У повідомленні сказано, що функція, яка дозволяє запускати програми без установки, буде реалізована за рахунок нового API Clips, знайденого в коді тестовій версії iOS 14. В теорії, подібні можливості дозволяють економити пам'ять смартфона, так і інтернет-трафік, так як далеко не у всіх безлімітний доступ до мережі.

Аналіз нового API показав, що з його допомогою розробники зможуть пропонувати інтерактивний і динамічний контент, є частиною їх програм, без інсталяції програми на пристрій. Нагадаємо, що компанія може представити нову iOS вже до початку літа.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.