Компанія Apple планує оновити дизайн наступного покоління iPhone, додавши в нього деякі деталі з останніх iPad. Схоже, компанія хоче домогтися однакового дизайну практично у всіх своїх гаджетах.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

"Apple Inc. готує редизайн своїх топових iPhone, запозичивши деякі елементи з останніх iPad, в рамках великого осіннього оновлення, в якому в чотирьох нових моделях телефонів з'явиться 5G, а також буде випущено два основних нових аксесуари", - йдеться в повідомленні. Можливо, компанія захоче додати підтримку стилуса, але це малоймовірно, оскільки подібним займається тільки Samsung.

Як наголошується, дві моделі нових смартфонів будуть мати плоскі краю з нержавіючої сталі замість закруглених як зараз. Таким чином вони стануть схожими на iPad Pro, представлений в 2018 році. Будемо сподіватися, що зміни торкнуться не тільки зовнішнього вигляду.

Apple додасть 3-D систему LIDAR, яка з'явилася в новому iPad Pro, в своїх наступних пристроїв серії Pro. Новий iPhone буде включати більший дисплей - 6,7 дюйма замість поточних 6,5 дюйма. Крім того, iPhone наступного покоління буде оснащений більш потужним процесором, OLED-дисплеями і підтримкою зв'язку 5G. Правда, 5G на території України навряд чи буде працювати в 2020 році, так що переплачувати за цю функцію просто не має сенсу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.