Samsung Galaxy Fold рекламувався як смартфон і планшет в одному пристрої, але в обох режимах виявився не дуже хорошим. Передній 4,6-дюймовий дисплей був занадто маленьким, а навіть розгорнутий 7,3-дюймовий дисплей був менше, ніж більшість планшетів, включаючи 7,9-дюймовий iPad mini.

Тепер стало відомо, що Samsung планує збільшити розмір дисплея Samsung Galaxy Fold 2, одночасно зменшуючи размері корпусу.

Згідно корейському виданню ETNews, Galaxy Fold 2 отримає формфактор як і оригінальна Galaxy Fold, але новий розмір екрану складе “близько 8 дюймів”.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У звіті також згадується інсайдер індустрії, який каже: “У цілому, він схожий на Galaxy Fold, але я знаю, що він здатний знизити вагу”.

У звіті ETNews говориться, що Galaxy Fold 2 покажуть публіці вже в серпні цього року, а от щодо цінника говорити поки рано. Попередня модель продавалася за ціною 2000 доларів.

Galaxy Fold 2, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.