Американський виробник аксесуарів і гаджетів Razer представив нові бездротові навушники Pikachu True Wireless Навушники для фанатів Pokémon. Відмінний девайс для тих, хто фанатіє від милих істот зі своїми суперздатності. Враховуючи, скільки людей досі грають в мобільну платформу Pokemon GO, такі навушники точно стануть хітом на ринку.

навушники pokemon, gizchina

Гарнітура є навушниками-вкладишами Hammerhead, пофарбованими в жовтий колір і з силуетом Пікачу замість логотипу Razer. Зарядний кейс виконаний у формі покебола з вбудованим в кнопку світлодіодним підсвічуванням. Навушники поставляються зі спеціальним ремінцем на зап'ясті. Правда, крім цього в навушниках немає ніяких відмінностей від звичайних версій Hammerhead.

Як і оригінальні Hammerhead, Pikachu Навушники оснащені 13-мм динаміками і захищені від вологи за стандартом IPX4. Гаджет оснащений ігровим режимом ыз затримкою до 60 мс.

Самі навушники можуть пропрацювати без 3 години, а заряду футляра вистачить навушникам до 15 годин безперервної роботи. До речі, за новинку попросять досить багато - 120 доларів, а коли навушники з'являться на європейському ринку - невідомо.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.