Джерела запевняють, що новий датчик пульсової оксиметрії зможе відстежувати деякі особливості психічного здоров'я. Тепер годинник будуть більш популярні серед тих, хто має різні захворювання, так як годинник почнуть стежити за здоров'ям власника.

Цей датчик може дебютувати на Apple Watch Series 6 і представить моніторинг рівня кисню в крові. Очікується, що Apple буде використовувати цю інформацію, щоб визначати, коли користувач знаходиться в стресовому стані або відчуває занепокоєння. До того ж, цей показник просто необхідний спортсменам.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Як повідомляється, одним з найбільш значущих нововведень є можливість автоматичного виявлення панічних атак. Правда, ця функція може “прийти” в гаджети не раніше, ніж через два роки. Що більш дивно, так це можливість вводити свої дані про здоров'я в годинник вручну.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.