Що робити, якщо дуже хочеться стати власником Bugatti, але бюджет дуже обмежений? Створити машину мрії самому, взявши за основу автомобіль простіше. Саме так вчинив невідомий умілець з Японії, взявши за основу Audi TT. Правда, до ідеального кастоми автомобілю ще далеко, але якщо не придивлятися - подібності все-таки можна знайти.

Audi TT, autocentre

Для того, щоб зімітувати колись найшвидший автомобіль автор проекту намагався з усіх сил. Всі основні елементи кузова були перероблені під авто Bugatti. Звичайно, з-за специфікацій авто не вийде зробити “1 в 1”, так що доведеться задовольнятися тим, що маємо.

Правда, всі старання зі створення “бюджетного” Veyron руйнуються через масивного спойлера і наклейок Bridgestone і Agip. Та і в салоні мало що схоже на Bugatti. Хіба що відповідний значок на передній панелі перед пасажиром і рульове колесо без накладок.

Audi TT, autocentre

Популярні новини зараз
США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Звичайно, двигун тут точно не від спорткара - максимальна потужність становить усього лише 222 кінські сили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.