Згідно з новими чутками, тепер відкладене продовження дітища компанії Naughty Dog’s - The Last of Us: Part 2 - буде містити сюжет про помсту головної героїні гомофобному християнського культу.

Про це пише портал VG 247.

Інформація про продовження з'явилася в пості, який зараз видалений на 4Chan (через Pink News). Передбачається, що провокаційний пост міг зробити один з родичів співробітників Naughty Dog. Автори попереджають - як і всі чутки з 4Chan - це потрібно просіяти через дуже щільне сито. Ну і якщо ви не хочете зловити спойлер задовго до виходу гри - вам краще піти негайно.

Замість цього можете почитати про довгоочікуване продовження Fallout 76: Wastelanders - нещодавно був опублікований шикарний трейлер.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Твердження про витік з архіву сюжету Last of Us: Part 2 будуть зосереджені навколо роману між головною героїнею Еллі і її любов'ю Діною - цей наріжний камінь сюжету вже був підтверджений розробниками гри. Однак цей сюжет переривається нападом релігійної секти, відомої як Серафіти, які нібито вважають стосунки гріховними.

Згідно з повідомленням, це призводить до загибелі Діни - і, в кінцевому підсумку, іншого головного героя: Джоела. Таким чином, Last of Us: Part 2, очевидно, повністю зосередиться на помсті Еллі.

The Last of Us \\ скріншот з трейлера
The Last of Us \\ скріншот з трейлера

Допис також пропонує деякі деталі, що стосуються особистої історії Еллі. За словами автора, загадкова жінка, побачена в трейлері гри, насправді є мамою Еллі. Крім того, батько Еллі, як кажуть, являється членом культу, якого було вбито за стосунки з кимось поза групою.

Певно, в культову гру ми зможемо зіграти вже на новенькій Sony PlayStation 5. Нещодавно якраз показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5 - можете поглянути на фото.

Може ви пропустили новину про те, що The Last of Us стане серіалом - можете розділити захоплення фанатів гри за посиланням. І це зрозуміло - серіал вже обіцяє стати легендарним.

Ну а поки ми можемо ще раз пройти першу частину цієї прекрасної гри, а ще насолодитися відмінними концептами The Last of Us: Part II.