У Єгипті запустили безкоштовні онлайн-подорожі по гробницях та інших пам'ятках. Таким чином, користувачі мережі зможуть подорожувати по Єгипту, хоч і віртуально. Можливо, це позитивно вплине на туризм в цій країні.

туристи в Єгипті, фото Getty Images
туристи в Єгипті, фото Getty Images

Посилання на тури міністерство публікує в соціальних мережах, доповнюючи їх хештегом #StayHome. Відмінний сервіс, який допоможе врятуватися від нудьги мільйонам, які сидять вдома під час карантину.

Віртуальні тури являють собою 3D-моделі приміщень, складені з безлічі знімків. Поглядати гробниці можна так само, як вулиці на картах Google. Гробниці досить великі, так що така подорож може трохи затягнутися.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.