Виділений суббренд Huawei Honor нещодавно потрапив у заголовки новин з Honor 20 Pro не тільки за потужні функції, які він пропонує за ціною, але і за продуктивність камери. Експерти з DxOMark поставили смартфон на друге місце. P40 Pro все ще очолює список.

HONOR 30 PRO +, gizchina

Якщо вдаватися в подробиці, то під час запуску Honor продемонстрував вражаючий показник DxOMark, рівний 125. Завдяки налаштування камери ми віримо, що оцінка є виправданою (принаймні, на папері), оскільки основний датчик такий же, як у його рідного брата P40 Pro з 50MP f 1 / 1,28 ”первинний датчик (вихід 12MP), хоча без OIS. Є об'єктив у вигляді перископа з 8-мегапіксельним сенсором з полем зору 125 мм. У телеоб'єктиву є OIS, яка допомагає робити стійкі зум-знімки, а також допомагає при слабкому освітленні. Ультраширокий об'єктив на 16 мегапікселів дозволяє робити надширокі знімки за допомогою еквівалентного об'єктива 17 мм.

HONOR 30 PRO +, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.