Через оновлення Android на гаджетах зламалася функція включення і виключення смартфона. Ускладнює ситуацію той факт, що з-за карантину сервісні центри не працюють, а відремонтувати гаджет в домашніх умовах навряд чи вийде.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Компанія припинила оновлення 10 для Android смартфонів Galaxy M31-за технічних проблем. Раніше користувачі скаржилися, що прошивка M315FXXU1ATD1 призводить до програмних неполадокам, а тепер смартфон і зовсім відмовляється включатися. Зазначимо, що це програмний збій, але для ремонту необхідно замінити компоненти смартфона.

зокрема, власники пристроїв повідомляли, що з-за оновлення Android на гаджетах зламалася функція включення і виключення. У деяких випадках апарати перезагружались і переставали працювати і ніяк не реагували на команди власника.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Видання не називає причину поломок, однак вважає, що баги хоча і мають масовий характер, але в переважній числі випадків на них скаржилися тільки індійські користувачі Samsung.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.