Фахівці лабораторії DxOMark офіційно підтвердили, що вони в даний момент тестують флагманський смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, а от оцінки компанія виставить вже наступного тижня. Нагадаємо, що смартфон показали публіці в кінці лютого, і на той момент він мав топову камеру серед флагманів. Однак, на сьогоднішній день у лідерах інший смартфон від китайців.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

В даний час в списку кращих камерофонів DxOMark P40 Pro займає перше місце з результатом 128 балів. Друге місце вчора зайняв дуже привабливий смартфон Honor 30 Pro +, який набрав 125 балів, поступившись лідеру всього 3 очки. При цьому він випередив Oppo Find X2 Pro (124), Xiaomi Mi Pro 10 (124), Huawei Mate 30 Pro 5G (123), Honor V30 Pro (122), Huawei Mate 30 Pro (121).

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Експерти з DxOmark повідомляють, що причиною затримки стала пандемія, а також дистанційна робота, так що оцінювати гаджети в домашніх умовах дещо складніше.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.