У січні Microsoft запустила вуглецеву ініціативу, поставивши перед компанією нові цілі зі зниження викидів вуглецю до кінця цього десятиліття. Звичайно, світова пандемія змінила плани людства, але від цього екології краще точно не стане, хіба що зменшиться кількість забруднень.

Нова ініціатива Microsoft в області біорізноманіття багатогранна. Можливо, це спрямовано на те, щоб змусити дані і цифрові технології працювати, в тому числі з допомогою амбітної програми, яка об'єднує дані про довкілля з усього світу і використовує їх у новому планетарному комп'ютері". Іншими словами, компанія хоче, щоб такий комп'ютер міг відстежити стан здоров'я нашої планети, щоб бачити досить точну картину, і робити хоч якісь заходи.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Подібні дані допомагають приймати рішення, які покращують екологію планети, ну або просто уменьшят забруднення.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.