Незважаючи на те, що The Witcher 3: Wild Hunt вийшла вже досить давно - шанувальників культової гри не убуває. Тому компанія-творець CD Projekt RED продовжує радувати фанатів стилізованою унікальною продукцією.

Цього разу в офіційному Instagram компанії показали унікальний блокнот стилізований під бестіарій з гри The Witcher 3: Wild Hunt.

"Хочете створити свій власний бестіарій? Відстежувати важливі квести? У нас є відмінна річ. Створена зі стильної, екологічно чистої обкладинки Washpapa, ці сторінки - ваші, щоб наповнитися знаннями і майстерністю відьмаків. Замальовки монстрів, рецепти зілля або уривки з вашої улюбленої поезії, написаної Кульбабкою", - зазначається на сторінці компанії.

Щоденник The Witcher 3: Wild Hunt \\ фото з cdprojektred.com
Щоденник The Witcher 3: Wild Hunt \\ фото з cdprojektred.com

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також нещодавно CD Projekt Red повідомила, що за минулий 2019 рік на Switch було продано 700 000 копій третього Відьмака - The Witcher 3: Wild Hunt. Це більше ніж на Xbox One, але менше ніж на інших популярних платформах.

Також ми раніше писали, що Cyberpunk 2077 "вселився" в нові консолі Xbox - зловісний дизайн не дасть заснути навіть вночі.

Крім того, можливо, ви пропустили, що персонажі Marvel увірвалися в Fortnite - нові скіни доступні.