Call of Duty Mobile продовжує розвиватися і змінюватися з моменту його запуску в минулому році, і в своєму останньому оновленні спільноти команда розробників всерйоз взялася за читерів, які можуть зіпсувати гру для всіх інших. Політика команди зрозуміла: якщо ви обманюєте, вас забанять.

Написавши на офіційній сторінці спільноти Reddit, команда розробників повідомила, що за останні кілька тижнів вона отримала декілька повідомлень про шахрайство, розслідування яких призвело до бану гравців.

"Нам не потрібні чітери в нашій грі, і ми не хочемо, щоб вони руйнували ваш досвід, маніпулювали нашими системами і руйнували баланс в грі", - сказали в команді. "Якщо ми побачимо шахрайство, ми будемо вживати заходів з урахуванням нашої Політики безпеки».

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ця політика включає багаторівневу систему правопорушень, починаючи від дрібних правопорушень, які не завдають шкоди ігровому співтовариству або окремому гравцеві аж до крайніх правопорушень. Вони включають в себе як вчинення дій самостійно, так і організацію інших для цього.

Для тих, хто вирішив використовувати стороннє програмне забезпечення для модифікації або злому своєї гри, перше порушення призведе до тимчасової блокування. Додаткове порушення призведе до остаточного бану і видалення зі списку лідерів.

Команда розробників Call of Duty Mobile торкнулася декілька інших тем в повідомленні на Reddit, включаючи майбутні події і виправлення помилок. Одним з найбільших недавніх змін було видалення режиму "free-for-all" з постійного плейлисту.

В даний час він знову перебуває в грі протягом обмеженого часу і потенційно може знову повернутися в постійний режим, якщо в ньому достатньо гравців. Багатокористувацький захід, призначений тільки для снайперів, в даний час також проходить до 22 квітня, і Gun Game Team Fight розпочнеться на наступний день.