Багато хто пам'ятає, що робот Софія стала першим у світі роботом, хто отримав громадянство та ще й Саудівської Аравії. Так от у неї тепер з'явилася молодша сестра, яка розчулила користувачів мережі.

Маленька робот Софія \\ скріншот з відео
Маленька робот Софія \\ скріншот з відео

Компанія Hanson Robotics - люди, які подарували світові робота, схожого на людину, Софію - додали нового члена в свою сім'ю. Її звуть «Маленька Софія», і вона є 14-дюймовим роботом, призначеним для того, щоб навчати дітей STEM, програмуванню і роботі з штучним інтелектом.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "мама" маленької Софії вже приїжджала в Україну - раніше вона подумувала про бажання знищити світ.

А після отримання громадянства Саудівської Аравії, робот Софія заявила, що розмірковує над можливістю створити сім'ю. Вона зазначила, що планує назвати доньку на честь себе. Софія вміє зображувати більше 60 емоцій. Також в її очах є камери для встановлення зорового контакту з співрозмовником.