Не секрет, що Tesla Cyber Truck поки не готовий до виходу на ринок, і компанія продовжує працювати над машиною. Приміром, Ілон Маск заявив, що зараз інженери працюють над збільшенням ходу пневматичної підвіски для покращення поведінки машини на бездоріжжі. Однак, це далеко не всі зміни з якими користувачі зіткнуться при виході авто на ринок.

Пікап Tesla Cybertruck скріншот з відео
Пікап Tesla Cybertruck скріншот з відео

Що дивно, автомобіль став менше. Правда, всього лише на 3%, але сама ситуація досить незвичайна. До речі, саме зменшення розміру, меншу висоту підвіконної лінії і більш рівну центральну лінію Маск назвав основними змінами в Cybertruck на даний момент. Правда, візуальних змін багато не буде - новинка все ж таки отримає свої характерні риси.

Будемо сподіватися, що автомобіль покажуть вже до кінця року, або на початку 2021 року.

Tesla Cybertruck, engadget
Tesla Cybertruck, engadget

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.