Компанія Xiaomi зараз працює над новою фірмовою оболонкою MIUI 12, але поки не представила її офіційно. Відповідно, точний список смартфонів, які отримають оновлення, ще не був оголошений. Втім, вихід є, і нова функція від китайців вирішує питання сумісності смартфонів і нової ОС.

Скріншот додатка MIUI 12

Повідомляється, що в онлайн-магазині Google Play вже з'явився спеціальний додаток, яке дозволяє перевірити смартфон на сумісність з MIUI 12. Додаток називається MIUI 12 Eligibility Test. Варто підкреслити, що це не офіційний додаток від Xiaomi, розробником стала Alpha Developers Official. Втім, їх дані ґрунтуються на даних від Xiaomi. Звичайно, до моменту виходу ОС ще багато чого може змінитися, але прикинут сили і актуальність даного смартфона все ж можна.

Відповідно, навіть якщо додаток оголосило смартфон сумісним, зрештою Xiaomi може вирішити інакше. Зараз програма перебуває на стадії раннього доступу і може працювати нестабільно.

Скріншот додатка MIUI 12

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.