В мережі Internet з'явилися зображення, які, ймовірно, є кресленнями майбутнього iPhone 12. З них можна зробити висновок, що попередня неофіційна інформація є вірною, і нова модель буде мати найбільший екран в історії IPhone.

Про це повідомляє влогер Філіп Корою на своєму YouTube каналі EverythingApplePro і своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

iPhone 12 Pro Max отримає плоский дизайн, трохи схожий на iPhone 5S - закруглені грані замінили на прямі кути. Екран вдалося збільшити до 6,7 дюйма, при цьому вдалося зменшити характерну "чубчик". Товщина девайса менше, ніж у попередньої моделі - 7,39 міліметра.

Також відомо, що новий пристрій отримає 3D-датчик LiDAR, як і останній iPad.

Популярні новини зараз
Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, iPhone наступного покоління буде оснащений більш потужним процесором, OLED-дисплеями і підтримкою зв'язку 5G. Правда, 5G на території України навряд чи буде працювати в 2020 році, так що переплачувати за цю функцію просто не має сенсу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.