Компанія Apple розширила список країн, в яких тепер доступні сервіси App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts і iCloud. Відмінні новини для тих, хто хотів користуватися сервісами Apple. Раніше для використання цих сервісів необхідно було використовувати VPN-сервіси, або просто завантажувати все необхідне в іншій країні.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Про це йдеться в прес-релізі на сайті компанії.

Так, App Store Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts і iCloud тепер доступні ще в 20 країнах, а Apple Music став доступний в 52 нових країнах, так що сервисі яблучної компанії вже доступні майже у всьому світі, включаючи Україну.

"Ми раді представити багато улюблених сервісів Apple для користувачів в більшій кількості країн, ніж коли-небудь раніше", - заявив віце-президент Apple Music Олівер Шуссер.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Основні сервіси Apple стали доступними, зокрема, у декількох нових країнах Європи - Грузії, Чорногорії, Сербії, Косово, Боснії і Герцеговині.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.