Не секрет, що компанія Apple 15 квітня представила новий бюджетник iPhone SE 2, а стартова ціна починається від 399 доларів. Однак, це тільки в США, так що не дивно, що в Україні ціна буде дещо відрізнятися. Втім, офіційних цінників поки що немає, так що залишається тільки гадати.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

зокрема, початкову версію iPhone SE з 64 ГБ пам'яті оцінили в 14,999 грн, версію з 128 ГБ - в 16,499 грн, на 256 ГБ - 19,999 грн.

Нагадаємо, що в США ціни на iPhone SE 2020 стартують з позначки в $ 399, що при поточному курсі гривні дає нам цінник приблизно в 10,800 грн. Втім, у нас люблять продати набагато дорожче на сонці дефіцитів продукції, або будучи єдиним офіційним дилером в країні, а так як конкурентів просто немає, то і ціну можна ставити практично будь-яку.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Наприклад, у Німеччині ціни на новинку починаються з позначки 479 євро, що дає нам “європейський” цінник в 14,200 грн. У сусідній РФ початкова ціна становить 39,990 крб., що за курсом відповідає приблизно тим же 14,700 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.ua компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.