Сайт DownDetector, який відстежує перебої з інтернетом, повідомляє про проблеми по всій Європі і Північній Америці.

Багато користувачів, що намагаються увійти в систему, бачать повідомлення «сервери проходять тимчасове обслуговування».

Проблема, схоже, почалася приблизно о 22:20 вечора за українським часом. Примітно, що в українських користувачів не повинні виникнути проблеми зі входом в гру.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Проблеми з сервером не рідкість в онлайн-іграх, Downdetector публікує повідомлення про проблеми в Call of Duty майже кожен день. Зазвичай це близько 200-300 зареєстрованих випадків, але із-за збою в середу проблему побачили майже 4000 чоловік.

Гравці наповнили дискусійні форуми Downdetector, і багато виступали за повторний запуск своїх консолей. Перезапуск, здається, дав змішані результати для гравців Xbox і PS4.

Інші радять терпляче чекати, поки сервери повернуться в онлайн.

Багато геймери повідомляють про черги на сервері з 20-хвилинним очікуванням і зворотними відліками, які збільшуються, або губляться, або затримуються через деякий час.

Раніше Знай писав про те, що Call of Duty: Mobile поставив на кон мільйон доларів - виграти може кожен. Сьогодні Activision представили турнір Call of Duty: Mobile World Championship 2020 - тривалий кіберспортивний турнір, в якому призи складають більше 1 мільйона доларів, включаючи як готівку, так і ігрову косметику.

Також Знай повідомляв, що Call of Duty: Warzone влаштує бійню передбачуваним читерів.

Infinity Ward випускає оновлення для Call of Duty: Warzone і Call of Duty: Modern Warfare, в якому розглядаються проблеми, пов'язані з шахраями. минулого місяця розробник оголосив, що більше 50 000 читеров були забанені у безкоштовній грі Battle Royale, і планує додати додаткові заходи для вирішення цієї проблеми в подальшому.