Компанія Xiaomi представила оновлену версію самоката - MiJia Electric Scooter.

Як зовні, так і за технічними характеристиками, самокат практично не відрізняється від першої версії. З'явився невеликий дисплей, на якому відображається швидкість, потужність, режим та інша актуальна інформація. Втім, навіть без особіх досягнень він отримав непогані характеристики, а ціна точно порадує любителів самокатів.

Електросамокат Xiaomi, gizchina

Самокат складається, важить 12,5 кг Для такого транспорту це досить низький показник. Одного повного заряду акумулятора вистачить на 30 кілометрів. Максимальна швидкість - 25 км/ч. Розрахований такий самокат на людину вагою до 100 кг, так що він підійде більшості людей.

до Речі, цінник близько 280 доларів. В Україні він буде продаватися дорожче.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.