ZecOps, компанія, що займається кібербезпеки, виявила серйозну уразливість в додатку Apple для електронної пошти, в результаті чого сотні мільйонів iPhone і iPad виявилися вразливими. Цей недолік був виявлений в ході розслідування компанією кібератаки, яка торкнулася одного з її клієнтів в кінці 2019 року.

Уразливість iPhone, gizhina

“Масштаб атаки полягає у відправці спеціально створеного електронного листа в поштову скриньку жертви, що дозволяє йому ініціювати уразливість в контексті додатка iOS MobileMail на iOS 12 або maild на iOS 13”, - пояснює ZecOps у своєму звіті. Віддалене використання цього недоліку не зажадає від жертви яких-небудь дій. Досить було, на перший погляд, відкрити порожній електронний лист з допомогою програми “Пошта” на мобільному пристрої, щоб викликати збій і перезавантаження. Таким чином, збій відкрив двері хакерам, які могли потім передати дані, що зберігаються на пристрої, через додаток.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною. Звичайно, буде не такою потужною, як і оригінальна версія, але для відображення картинки FullHD продуктивності точно вистачить. Яка буде ціна у бюджетній версії - не повідомляється.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple. Правда, варто дочекатися виходу офіційного оновлення, яке виправить купу недоліків і недоробок.