Якщо припустити, що Sony не проводить в останній момент турнір State of Play, безкоштовні ігри PlayStation Plus від травня 2020 року будуть представлені 29 квітня.

Безкоштовні ігри PS4 для PS4 будуть доступні для скачування менш ніж через тиждень 5 травня.

Незабаром з'явиться наступна хвиля ігор для PS Plus, фанати із задоволенням пророкують нові гри для PlayStation Plus.

З тих пір, як Sony недавно роздала франшизу Uncharted 4, Uncharted: The Nathan Drake Collection Shadow of the Colossus, користувачі Reddit переконані, що ще один ексклюзив PS4 від першої особи приєднається до лінійки в травні 2020 року.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Uncharted: The Lost Legacy, The Last Guardian Ремастерінг, GT Sport, Horizon Zero Dawn і everybody's Golf - ось передбачуваний список ігор.

No man's Sky також набирає чимало голосів, поряд з Assassin's Creed Ezio Collection і Crash Bandicoot N Sane Trilogy.

Інші фанати вірять, що Stardew Valley приєднається до PS Plus, або, може бути, Night In The Woods і Firewatch.

Є також вибір для Monster Hunter World, Nier Automata, Dark Souls, Resident Evil 7, Watch Dogs 2, Dishonored 2 і Wolfenstein 2.

Один фанат навіть жартує, що Alien Isolation буде гарним вибором, особливо тому, що фанати зараз вдома і якраз ізолюють себе.

У списку не згадується можливість того, що Sony роздасть бонусну гру PlayStation VR.

Якщо це станеться, можливо, ми побачимо, що Blood and Truth з'явиться на PS Plus у травні 2020 року.

Між тим, передплатники PS Plus можуть завантажити безкоштовні ігри для PS4 квітня 2020 року.

І це прекрасний місяць, щоб стати передплатником PS Plus, тому що поточні гри Uncharted 4 і Dirt Rally 2.0.

Ну і головний момент, це Uncharted 4: A Thief's End, який має оцінку на Metacritic в 93%.

«Кожен скарб має свою ціну», - йдеться в офіційному описі Uncharted 4. «Поринувши у небезпечний злочинний світ, який він намагався залишити, Натан Дрейк повинен вирішити, чим він готовий пожертвувати задля порятунку тих, кого любить.

«Приєднуйтесь до Дрейка, Сема, Олені і Саллі в епічній пригоді по всьому світу, через острова джунглів, галасливі міста і засніжені вершини в пошуках втраченого скарбу».

Майже так само Dirt Rally 2.0 має круті 84% на Metacritic.

«DiRT Rally 2.0 насмілюється пробити собі шлях через низку знакових місць ралі зі всього світу на найпотужніших позашляховиках, коли-небудь зроблених, знаючи, що найменша помилка може закінчити вашу гру», - йдеться в офіційному описі.