Прагнучи убезпечити нас вдома і згладити криву пандемії, Sega роздає Total War: Shogun 2 з завтрашнього дня, понеділка, 27 квітня, аж до п'ятниці 1 травня 2020 року включно.

Халява, яка буде доступна через Steam, повністю безкоштовна і збігається з продажем, який одночасно проводить видавець/розробник, включаючи "вибрані історичні гри Total War і DLC".

На жаль, Total War: Three Kingdoms і Rome: Total War, а також їх DLC-пакети, не є частиною продажу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Останні кілька тижнів поставили перед нами неймовірні проблеми, але чудові колективні зусилля світовим співтовариством для подолання цього лиха, були дійсно надихаючими", - йдеться в заяві Sega.

"Маючи це на увазі, ми хочемо і надалі заохочувати вас усіх залишатися вдома і рятувати життя, надаючи всім подарунок, який допоможе полегшити цю важку ситуацію".

Якщо ви ще не поринули у франшизу Total War, Shogun 2 то саме час зробити це - гра прекрасна "епічна данина поваги феодальній Японії", в якій гравці можуть відтворити культове зіткнення традиційної культури самураїв, побудувати величезну імперію від Фукусіми до Хітачі, або діяти через хитрі схеми через мережі шпигунів і вбивць".

"Ми сподіваємося, що це допоможе зробити дні трохи яскравіше", - додали в Sega.