Власники PS4 отримали сюрприз у ці вихідні, оскільки Bandai Namco робить культову гру доступною безкоштовно.

Щоб надихнути людей залишатися вдома під час кризи COVID-19, Bandai Namco безкоштовно роздає PAC-MAN Championship Edition 2.

Просто завітайте до магазину PlayStation Store до 10 травня, щоб завантажити гру безкоштовно.

Мало того, що ви можете зберегти гру назавжди, але вам навіть не потрібно бути передплатником PS Plus, щоб скористатися цією пропозицією.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Гра доступна для скачування до 10 травня, тому скачайте гру зараз, поки не стало занадто пізно.

«Ми просимо фанатів внести свій внесок і повеселитися всім - вдома!» - пише у своєму твіті Bandai Namco.

«Щоб допомогти, ми надсилаємо нашого посла доброї волі, PAC-MAN, в кожну сім'ю, роблячи PAC-MAN Championship Edition 2 безкоштовним з 4/24 - 5/10!»

Стильний порт Pac-Man оснащений барвистою тривимірною графікою і безліччю ігрових режимів.

«Завдяки приголомшливою 3D-графіку і яскравим візуальним ефектам, остання версія класичної гри виводить лабіринти і погоні через лабіринти на абсолютно новий рівень!» - пише в повідомленні Namco.

«Створити до чотирьох поїздів-примар для максимального шопінгу! Нові режими включають в себе Score Attack і Adventure Mode з швидко тікають фруктами, великими поганими босами, смішними змішаними правилами та іншими!»

Гра на Metacritic набирає значні відгуки на 77%, заслуговуючи на похвали за складний геймплей і ритмічні дії.

На жаль, версія Nintendo Switch не доступна безкоштовно, але власники Xbox One і ПК також можуть отримати її безкоштовно.

PAC-MAN Championship Edition 2 приєднується до Uncharted The Nathan Drake Collection Journey для безкоштовного завантаження ігор на PS4.

Все це є частиною ініціативи Sony «Залишайся вдома», яка надихає власників PS4 ізолювати себе, щоб стримати поширення COVID-19.

«Люди у всьому світі чинять правильно, залишаючись вдома, щоб стримувати поширення COVID-19», - йдеться в повідомленні Sony.

«Ми глибоко вдячні всім, хто займається дистанціюванням, і серйозно ставимося до нашої відповідальності в якості платформи для домашніх розваг, тому ми просимо наше співтовариство продовжувати підтримувати безпечний вибір і необхідність грати вдома».

«В якості подяки всім, хто вносить свій внесок у зменшення впливу цієї пандемії, Sony Interactive Entertainment рада оголосити про ініціативу Play At Home».