На цьому тижні буде випущено велике оновлення Call of Duty Modern Warfare. Розробники Infinity Ward також планують внести зміни в COD Warzone для PS4 і Xbox One.

Activision і розробники Infinity Ward попереджають геймерів про велике оновлення Call of Duty Modern Warfare, яке буде випущено на цьому тижні. Цей останній патч, буде випущений у вівторок, 28 квітня, також внесе кілька помітних змін у режим Warzone. На даний момент у нас є тільки короткий список того, що буде в грі, разом з новинами про те, що геймерам потрібно буде завантажити здоровенний патч.

Це повинно бути завантажено як гравцями Warzone, так і Modern Warfare, і буде важити близько 15 ГБ на консолях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Гарна новина полягає в тому, що Infinity Ward планує поділитися примітками до патчу до того, як нове оновлення MW буде випущено, а це означає, що ми повинні точно знати, що воно включає, перш ніж воно вийде в ефір.

Останнім керівництво від команди розробників додає: «В даний час планується наступне оновлення 28 квітня. Нотатки про патч вийдуть незадовго до початку оновлення.

«Оновлення на вівторок включає в себе обов'язкове завантаження для PlayStation і Xbox, близько 15 ГБ, необхідний для доступу до Modern Warfare.

«Після установки патча і вибору режиму (багатокористувальницька гра, кампанія, спеціальні операції і т. Д.) Ви потрапите в меню установки гри.

«Тут вам потрібно завантажити Data Pack 1 з цього меню. Після завершення завантаження вам потрібно буде закрити додаток і знову відкрити ігровий додаток.

«Є також щось нове. Чи можемо ми зацікавити вас камуфляжем з обсидіану? Або, може бути, ви хочете змішувати і поєднувати вкладення з кресленням зброї, навіть з іншою зброєю».

У вівторок геймери Modern Warfare побачать випуск Shoot the Ship 24/7, який також включає Cranked і Grind, а також деякі варіанти Gunfight.

Коли справа доходить до Warzone, Activision підтвердила, що вони внесуть одну зміну, яку геймери повинні помітити швидко.

За словами команди розробників, вони будуть змінювати швидкість і розмір кола в Warzone.

Це може бути величезним нововведенням, в залежності від того, що Infinity Ward планує налаштувати, особливо коли справа доходить до фінальної події.

Прямо зараз швидкості кола в Warzone розвивається швидко і може швидко накрити загони в Battle Royale, які перестають стежити за ним.

Потужність газу також досить висока, а це значить, що у вас не так багато часу, щоб уникнути знищення.

Також буде цікаво подивитися, як команда розробників вирішить змінити розмір кола і як це може вплинути на фінальні перестрілки.