Всесвітньо відомий технологічний гігант Microsoft продовжує дивувати світ - корпорація встигає не тільки вести активну боротьбу з пандемією коронавіруса, але і працювати над власними проектами і оперативно ділитися результати з користувачами. Тепер стало відомо, що компанія готує велике травневе оновлення для Windows 10, так що користувачі точно здивуються кількістю змін.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Інсайдери також зазначили, що оновлення повинно було з'явитися на ПК користувачів ще 2 місяці тому, але через пандемію плани трохи змінилися. За попередніми даними, з оновленням Windows 10 користувачі отримують наступні функції: покращений алгоритм внутрішнього пошуку, зниження рівня споживання ресурсів при індексації, перероблений “Диспетчер задач”, можливість моніторингу температури GPU стандартними засобами. Проте, користувачі сподіваються, що це оновлення не виведе з ладу комп'ютери, як це було раніше, адже Microsoft не славиться якісними оновленнями своїх ОС.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.