Не секрет, що Apple працює над iPhone 12, який отримає підтримку 5G мережі. На думку аналітиків, базова версія серії iPhone 12 отримає цінник в 600 і 700 доларів. Це означає, що базова версія Apple iPhone 12 буде дешевше, ніж у iPhone 11.

iPhone 12, фото YouTube
iPhone 12, фото YouTube

Що стосується їх дизайну і можливостей, два смартфон серії iPhone 12 будуть використовувати подвійні задні камери, РК-екрани і товсті рамки з алюмінієвого сплаву, як у iPhone 5. Тим не менш, дві серії iPhone 12 Pro поставляються з потрійними камерами + сканер LiDAR, OLED-екран, а рамка на боках буде меншою. За наявними даними, 5,4-дюймовий та 6,1-дюймовий iPhone 12 надійдуть у продаж у вересні, а 6,7-дюймовий iPhone 12 з'явиться у продажу в жовтні.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.