Для отримання безкоштовних ігор у Epic Games Store з 28 квітня по 21 травня потрібно підключити до аккаунту двофакторну аутентифікацію. Таким чином, компанія вирішила убезпечити аккаунту користувачів. До того ж, ця функція активується а хвилину, та особливо складних дії для цього робити не потрібно, варто лише слідувати інструкції.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Багатофакторна перевірка зазвичай вимагає від користувачів підтвердження своєї особи при вході в обліковий запис за допомогою PIN-коду, відправленого на їхню адресу електронної пошти або номер телефону. Активація двофакторної аутентифікації забезпечує додаткову безпеку аккаунта, запобігаючи несанкціонований доступ до облікового запису в разі крадіжки пароля. Зламати аккаунт з таким захистом дуже важко, і на сьогоднішній день ця захисту є у всіх соцмережах, а також великих популярних сайтах і сервіси, включаючи Steam.

Щоб включити її, користувачі повинні увійти в Epic Games Store і зайти в налаштування облікового запису.

Першим безкоштовним проектом, який вимагає підключення цієї функції, став For The King. Тайтл можна додати в бібліотеку до 30 квітня. Наступними стануть безкоштовними іграми Amnesia: The Dark Descent і Crashlands.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

геймпад, фото Pxhere
геймпад, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.