Популярний блогер Райан Трахан і його друзі придумали нову розвагу. В цей раз вони вирішили зіграти в дженгу, правда, трохи змінивши правила.

Проте, хлопці вирішили пограти в цю гру за допомогою електрокарів Tesla, величезних коробок. До речі, в гру додали грошові бонуси, при выкидывании одній з коробок можна отримати 20, 50, і навіть 1000 доларів, але можна і піти в мінус, так як бонуси працюють і у зворотний бік.

Крім того, там були й інші негативні моменти, такі як їзда на швидкості менше 30 км/год, або витягування блоку власними силами (роль електрокара діставалася гравцеві). Саме відео вийшло незвичайним. До речі, блогери взяли Tesla, тому що вони славляться своїм набором швидкості, адже електродвигун здатний працювати на 100% з перших секунд запуску, на відміну від ДВС, який потрібно розкручувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.